Názov podujatia: SZ 9.-11.3.-Celoslovenský seminár pre pracovníkov zariadení poskytujúcich sociálne služby na tému: Aktuálne otázky v sociálnej oblasti
Miesto konania: Hotel Permon, Podbanské
Lektori: PhDr. Ing. Ivana Kružliaková, PhD., Mgr. Michal Belohorec, Ing. Mgr. Ondrej Buzala, MHA,PhDr. Mária Kovaľová, PhD. MHA, PhDr. Mária Košútová
Začiatok: 09.03.2020 11:00
Koniec: 11.03.2020 11:45
Na stiahnutie:  Pozvánka

Vážení účastníci pracovného stretnutia,

veľmi nás mrzí, že musíme na pripravovaný celoslovenský seminár k sociálnej oblasti v Hoteli Permon na 11. marca 2020 ospravedlniť lektorku PhDr. Máriu Košútovú, ktorá sa podľa jej slov na toto stretnutie veľmi tešila, ale ochorela a je PN.

 

Ospravedlňujeme sa aj my ako organizátor podujatia a pripravujeme náhradný program zameraný na „Podmienky kvality v sociálnych službách podľa prílohy č. 2 zákona 448/2008 Z. z. o sociálnych službách“ s JUDr. PhDr. Adrianou Adamicovou.

Ak sa však z uvedeného dôvodu rozhodnete svoju účasť na treťom dni podujatia zrušiť, budeme to akceptovať a vrátime Vám časť účastníckeho poplatku s tým, že seminár bude pre Vás končiť obedom 10. marca 2020.

 

V takomto prípade, Vás prosíme o vyjadrenie, emailom, k Vašej neúčasti na treťom dni pracovného stretnutia najneskôr do 4.3.2020, aby sme sa na túto situáciu dopredu pripravili.

Ďakujeme za pochopenie.

 


Prihláška

Na toto podujatie nie je možné prihlásiť sa.